AcasăFashionPrezentatorul de televiziune Vladimir Soloviov, un cunoscut propagandist al lui Putin, a...

Prezentatorul de televiziune Vladimir Soloviov, un cunoscut propagandist al lui Putin, a fost declarat indezirabil în Letonia din cauza glorificării lui Hitler

-

Letonia a anunţat, joi, o interdicţie de intrare pe teritoriul său pentru prezentatorul rus de televiziune Vladimir Soloviev, care, într-o comparaţie defavorabilă la adresa lui Alexei Navalnîi, l-a catalogat pe Adolf Hitler drept „un om foarte curajos”, transmite AFP.
„Am luat decizia de a-l include pe cetăţeanul rus Vladimir Soloviov pe lista persoanelor indezirabile în Republica Letonă”, a scris pe Twitter ministrul Afacerilor Externe din această ţară, Edgars Rinkevics. „Glorificarea nazismului sub orice formă este inacceptabilă pentru Letonia”, a subliniat Rinkevics.
Hitler „era în plan personal un om foarte curajos”, a declarat Soloviov într-o emisiune difuzată recent. „Spre deosebire de acest Führer (Navalnîi), el (Hitler) nu a evitat serviciul militar. El a luptat onorabil în timpul Primului Război Mondial”, a adăugat jurnalistul rus.

Citeste mai mult: adev.ro/qoqgu9

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...