Înregistrare | Militarii ucraineni de pe Insula Șerpilor au refuzat să se predea: „Navă militară rusească… ‘Te-n p*la mea!”. Au fost uciși până la ultimul, spune Kievul

0
310
(în rusă): — “Иди на хуй.” Altfel zis, răspunsul la ultimatum a fost, în traducere mai exactă: — “Navă militară rusească… ‘Te-n p*la mea”.

Inițial, grănicerii ucraineni de pe mica insulă au respins un atac al navelor rusești, care i-au somat să se predea. În cele din urmă, ei au cedat însă sub asaltul navelor și bombardamentului avioanelor de luptă, scriu site-urile ucrainene Pravda și Interfax.

Președintele ucrainean Volodimir Zekenski a anunțat joi noapte că toți militarii de pe Insula Șerpilor, din Marea Neagră, au fost uciși. „Pe insula noastră Zminii, toți grănicerii care o apărau au murit eroic. Dar nu au cedat. Toți vor primi postum titlul de Eroul al Ucrainei”, a spus șeful statului, citat de Pravda.

„Suntem o navă de luptă a Rusiei. Vă sugerăm să vă predați, ca să evităm vărsarea de sânge. Altfel, veți fi bombardați. Repet, vă sugerez să vă dezarmați. Ne auziți?”.

„Nava rusă,‘Te-n p*la mea!”, le-au răspuns ucrainenii.

Citeşte întreaga ştire: Înregistrare | Militarii ucraineni de pe Insula Șerpilor au refuzat să se predea: „Nava rusă să se ducă dracului!”. Au fost uciși până la ultimul, spune Kievul

Lasă un răspuns