De la inceputul agresiunii Federatiei Ruse la 24 februarie, lipsa moralului armatei ruse s-a simtit izbitor pe campul de lupta, dar observam ca la 6 luni de la izbucnirea razboiului, Vladimir Putin incearca o noua modalitate pe de o parte sa mobilizeze moralul soldatilor rusi, iar pe de alta parte sa justifice prelungirea razboiului pentru ca nu se poate face o pace cu aceste rezultate slabe ale Federatiei Ruse.

Ce se urmareste de fapt prin mediatizarea ampla a crimei Dariei Dughina? Pregatirea terenului pentru justificarea intensificarii atacurilor Federatiei Ruse chiar de ziua Independentei Ucrainei. Serviciile de intelligence ale Ucrainei au depistat deja o intensificare masiva a transporturilor de rachete cu raza lunga. Este vorba de 28 de vagoane cu rachete pentru sistemul de aparare aeriana S-300 localizate din Ulan-Ude, Republica Buriatia, pana la granita cu Ucraina, anume astfel de armament a fost folosit si pentru distrugerea in corpore a orasului ucrainean Mariupol.

Mai mult decat atat prin martirizarea Dariei Dughina se incearca si o justificare a unor potentiale noi atrocitati pe care le-ar putea savarsi trupele rusesti in Ucraina si aici nu trebuie sa uitam mai intai de posibilitatea unor atacuri cu arme chimice si, mai sinistru, de posibilitatea de atacuri nucleare locale.

 

De ce a fost asasinata Daria Dughina? 28 de vagoane cu rachete S-300 au plecat catre Ucraina

Lasă un răspuns