Ambasadorii muzicii funk și soul din Letonia, Very Cool People, susțin un concert de neratat la Timișoara

0
896
Cea mai populară trupă de funk și soul din Letonia, Very Cool People susține un turneu în Europa Centrală, iar printre recitalurile incluse în acesta se numără și o oprire la Timișoara. „Suntem foarte bucuroși să revenim în Ungaria și în România în acest an. Ne-au plăcut foarte mult concerte de anul trecut la Szimpla Kert în Budapesta și la Babel Camp în Balatonboglar deoarece ospitalitatea și oamenii au fost excepționali, așadar suntem bucuroși să revenim.
Cele cicni concerte pe care le-am susținut în România împreună cu trupa FUNKorporation au fost deasemenea memorabile, care au condus la o colaborare împreună cu cânterețele trupei Erika și Hanna la piesa «Off The Ground» care este inclusă pe noul nostru album «Caution! Contains Words».

În acest an revenim la Atelier Cafe din Cluj Napoca și vom susține un concert la o locație nouă pentru noi, la Taverna Timișoara, locație care a găzduit muzicieni legendari precum Fred Wesley”, au anunțat membrii trupei. Very Cool People este o trupă de jazz-funk- soul din Riga, Letonia care încorporează în spectacolele ei influențe din surf rock, klezmer și hip hop, creând o atmosferă sonoră modernă.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/10/ambasadorii-muzicii-funk-si-soul-din-letonia-cool-people-sustin-un-concert-de-neratat-la-timisoara-video/

Lasă un răspuns